MANTILAR
1-Etli Mantı
2-Yağ Mantısı
3-Tepsi Mantısı
ETLİ MANTI
YAĞ MANTISI
TEPSİ MANTISI
4-Peynirli Mantı (Prov Mantısı)
5-Börekaşı
BÖREKLER
6-Su Böreği
7-Kıymalı Börek
8-Tandır Böreği
9-Katmer
10-Açma Börek
11-Kıvrım Börek
12-Şebit Yağlaması
13-Kıymalı Yağlama
14-Peynirli
15-Hakırdaklı
16-Tahinli
TATLILAR
17-Telteli
18-Pekmez Helvası
19-Nevzine
20-Kamış Baklava
21-Aside
22-Un Helvası
23-Açma Baklava
24-Güllü Baklava
DİĞER HAMURLU YİYECEKLER
25-Arapaşı
26-Kapama
27-Kurşunaşı (Dobilik)
Hamuru Arapaşı Çorbası
24 Ekim 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder